Germana în 30 de lecţii

Lecţii audio cu ghid conversaţional, vocabular, gramatică, explicaţii detaliate şi exerciţii

 Gemana în 30 de lecţii este un curs intensiv pentru studiu individual, care vă pune la dispoziție cunoştințele de bază ale limbii germane cotidiene. Cursul este conceput cu scopul de a vă familiariza cu structura gramaticală de bază a limbii.

 Cursul conține 30 de lecții, fiecare având acelaşi tipar: mai întâi este prezentat un text scurt, în limba germană - de obicei un dialog - apoi o secțiune de gramatică, urmată de câteva exerciții care vă vor ajuta să vă consolidați cunoştințele deja dobândite. La sfârşitul fiecărei lecţii sunt prezentate scurte texte informative, care vă ajută să vă familiarizați cu viața cotidiană din Germania. Fiecare lecție este un episod dintr-o poveste şi se concentrează asupra unor situații cotidiene tipice. Patru teste, împreună cu “Cheia” exercițiilor de la sfârşitul cursului, vă vor permite să verificați progresul pe care îl faceți.

 Dialogurile sunt traduse în limba română. Lecţiile sunt, de asemenea, însoțite de o conversaţie audio care conține  dialoguri în limba germană, în două viteze diferite - mai întâi în tempo normal, apoi într-un tempo mai lent, astfel încât dumneavoastră să puteți repeta frazele. După ce veți parcurge cele 30 de lecții, veţi reuşi sa vá exprimați cursiv în limba germană şi să întelegeţi mai multe tipuri de enunţuri, ceea ce vă va permite să vă descurcați eficient în viața de zi cu zi din Germania.

Im Flugzeug - În avion
Ankunft bei Frau Glück - Sosire la doamna Glück
Lecţia 3
Yuki möchte in die Stadt fahren - Yuki vrea să meargă în oraş
Lecţia 4
Der Deutschkurs - Cursul de germană
Lecţia 5
Das Postamt - Oficiul poştal
Lecţia 6
Im Kaufhaus - La magazin
Lecţia 7
Einladung zum Essen - Invitație la masă
Lecţia 8
Stadtbesichtigung - Vizitarea oraşului
Lecţia 9
Und abends ins Konzert - Serile la concert
Lecţia 10
Familie - Familia
Lecţia 11
Jobsuche - În căutarea unui loc de muncă
Lecţia 12
Lecţia 13
Lecţia 14
Lecţia 15